Második születésnapját ünnepli a SPORTJOG oldalam / My website SPORTS LAW celebrates its second birthday

[Please scroll down for the English version]

2011. március 13-án jelent meg első bejegyzésem az eredetileg a Facebook-on indult Sportjog elnevezésű oldalamon. Ezt követően az elmúlt két évben mindösszesen kb. hetven hosszabb-rövidebb, a sport és a jog összefüggéseit elemző írást posztoltam, 2012. november 13-án követően már e honlapomon.

A megjelent bejegyzésekben minden esetben aktuális, elsősorban a labdarúgáshoz kapcsolódó hírek, események jogi hátterének és kapcsolódási pontjainak bemutatására törekedtem. A posztok általában az alábbi témakörökben voltak olvashatók:

Bízom benne, hogy a fenti posztokat olvasva mindenki megtalálta, megtalálja a maga számára legérdekesebb elemzéseket, valamint azokat adott esetben hasznosnak és felhasználhatónak is találja. Fentebb nem említett további bejegyzések elérhetők a Facebook oldalon (a weboldal bal oldalán lévő widegtre kattintva és a Facebook-ra bejelentkezve) vagy jelen honlapon a jobb oldalon található archívumok widget alatt.

Természetesen a jövőben továbbra is rendszeresen fogok bejegyzéseket posztolni és bízom benne, hogy olvasóim továbbra is látogatják a Sportjog oldalt.

Jó olvasást!

_______________________________________________________________________

It was 13 March 2011 when I launched my Facebook page called “Sportjog” (in English: “Sports Law”). The page was relocated to this current website on 13 November 2012. To date I have published more than 70 posts on the intersections between sport and the law. Main topics of my notes included i.a. selling of sports marketing and broadcasting rights, commercial, especially sponsorship agreements and internal regulations of sports associations. Some of the posts were published in English only which are the following:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s